pondělí 21. září 2015

Individuální jazykové kurzy – jazyková škola „Domluvte se“

Cílem individuálního jazykového kurzu je maximálně využít čas, který můžete studiu jazyků věnovat. Kurzy jsou dynamicky přizpůsobeny vašim jazykovým i časovým potřebám. Určete si čas, zvolte si místo výuky a poté se již můžete věnovat příjemně laděným výukovým lekcím. Výukové lekce vedou pouze vybraní lektoři, kteří mají odborné jazykové vzdělání, pedagogické zkušenosti a s jazykovou školou spolupracují dlouhodobě. Rozdíl v efektivnosti mezi skupinovými a individuálními kurzy může být relativně malý, nebo také zcela zásadní. Rozhodující je, nakolik je lektor schopen přizpůsobit individuální výuku na míru potřebám klienta. Jazyková škola Domluvte se si za léta praxe vyvinula vlastní výukovou metodu. Metoda výuky individuálního jazykového kurzu je sestavena na základě individuálního studijního plánu, který je sestaven již během první lekce a její obsah je možné dle požadavků a potřeb měnit. Kurzy jsou tedy zcela individuální a přizpůsobeny na míru klienta. Individuální jazykové kurzy Vám zajistí studijní úspěchy, ušetří sílu vynaloženou na studium, čas s dojížděním i Vaše finance. Výuku můžete nezávazně vyzkoušet na bezplatné ukázkové hodině.
Váš pokrok je pravidelně zjišťován opakovacími testy.

Jazyková škola Domluvte se nabízí individuální výuku angličtiny, němčiny, italštiny, francouzštiny, čínštiny a španělštiny. Kurzy jsou poskytovány nejen v Praze, ale i Brně, Ostravě a dalších městech.

Ceny individuálních jazykových kurzů od jazykové školy Domluvte se (21.9.2015)

  • Kurz 10 x 60 minut 3 650 Kč
  • Kurz 20 x 60 minut 6 600 Kč
  • Kurz s rodilým mluvčím 700 Kč / 60 minut
Ceny jsou konečné.


2 komentáře:

  1. Tak toto nezní vůbec špatně. Zrovna nedávno jsem na internetu narazila na vzdělávací kurzy a říkala jsem si, že právě nějaký jazykový bych mohla vyzkoušet. Nejspíš bych zvolila angličtinu. Trochu anglicky sice umím, ale žádný zázrak to teda není. Spíš takové základy a nějaká jednoduchá domluva. Ráda bych v tom ale byla lepší. Hlavně bych takové znalosti využila i v práci. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Cizí jazyky jsou pro mne zatím bohužel španělskou vesnicí a zaměřit bych se potřeboval hlavně na angličtinu, vzhledem k tomu, že bychom se s kamarády chtěli v létě 2023 vydat na cestu po Evropě se stanem a spacákem v autě :-) Ostatní se zřejmě domluví, ale já bych na ně nechtěl být zcela odkázaný. Individuální jazykový kurz by mohl být tou správnou intenzivní přípravou tento výlet.

    OdpovědětVymazat